Cancer

7 ознак раку шийки матки

14.07.2017

7 ознак раку шийки матки, про які повинна знати кожна жінка!

Рак шийки матки найчастіше викликається ВПЛ-інфекцією, або як її частіше називають — вірус папіломи людини. Цей вірус дуже заразний, і є інфекцією, що передається статевим шляхом. Він проявляється в багатьох видах, але тільки певні з них викликають рак.

Незважаючи на те, що рак шийки матки є смертельним, згідно зі статистикою, все ж його можна вилікувати, якщо звернутися до лікаря на ранній стадії і призначити правильне лікування.

Отже, всім людям варто знати видимі і приховані ознаки раку шийки матки, є особливі способи виявити цю хворобу на ранній стадії.

Якщо у Вас спостерігаються наступні ознаки, то зверніться до гінеколога, здавши перед тим відповідні аналізи, щоб лікар відразу бачив з чим має справу, а Ви не тратили дорогоцінний час:

1) Біль або кровотеча
Ракові клітини ростуть на стінках шийки, вони можуть засохнути і луснути, тоді з’являється біль і кровотеча.

2) Бородавки
За словами гінеколога Рози Марії Лім — Поява маленьких бородавок (зовнішніх або внутрішніх) служить свого роду червоним прапором для багатьох хвороб, в тому числі і для ВПЛ, це підвищує можливість розвитку раку шийки матки у жінок. »

3) Дивні виділення
Це можуть бути водянисті виділення, тому що коли ракові клітини починають розмножуватися в шийці, вони буквально виводять звідти маткову тканину.

4) Анемія
Якщо Ви відчуваєте втому, але у Вас не знижується апетит, або якщо Ваше серце б’ється набагато швидше, ніж це зазвичай бувало, то, швидше за все, це ознаки анемії. Це може бути викликано кровотечею в матці.

5) Втрата ваги
Зазвичай ракова пухлина пригнічує апетит. Рак шийки призводить до того, що шлунок стискається, відповідно, знижується апетит і відбувається значна втрата ваги.

6) Проблеми з сечовипусканням
Нирки і сечовий міхур можуть стиснутися через пухлину, це все ускладнює процес сечовипускання. Через це пацієнти не можуть вчасно сходити в туалет, або не можуть повністю спорожнити сечовий міхур, що призводить в подальшому до інфекції сечових шляхів, а це, в свою чергу, супроводжується ниючим болем.

7) Постійні болі в спині, стегнах і ногах
Рак стискає буквально всі внутрішні органи. Кровоносні судини — не виняток, в кінцівках і стегнах кровообіг погіршується, що в результаті призводить до болю і набряків.

У нашій медичній лабораторії Ви завжди зможете отримати якісні результати аналізів.

За додатковою інформацією звертайтесь за тел:
0312 64 46 75;
067 312 66 69;
050 338 17 48.

Знижка на пакетні програми діагностики

Детальніше