296283956 5403281743049019 31995782486014874 n

Акція для дітей Стоп паразити

31.07.2022

Літо - час особливого поширення глистяних інвазій серед дітей. Найбільш розповсюджені з них - аскаридоз, лямбліоз та токсокароз. Далі - коротко про збудників цих захворювань:

🪱 Аскариди (Ascaris lumbricoides) - гельмінти, яйця яких переносяться через ґрунт, дозрівають в ґрунті до личинок і резервуар — люди; інфекція поширюється аліментарним шляхом при вживанні продуктів харчування (овочів та фруктів, часто з полів, які удобрювали людськими фекаліями) або через брудні руки, на яких є яйця аскариди (забруднені ґрунтом). Поява яєць аскарид у кишечнику є першим етапом хвороби. Личинки звільняються від оболонок і потрапляють у кровоносні судини, якими транспортуються в печінку та легені. Можливі й інші локалізації: очі, головний мозок, нирки, але вони трапляються рідше. У дітей аскаридоз перебігає тяжче, ніж у дорослих, і за відсутності адекватного лікування може призвести до летального результату.

🪱 Лямблії – патогенні найпростіші. Вони рухаються з тонкого кишківника в товстий, а відтак потрапляють в кал, і разом з ним виводяться з організму. При інфікуванні лямбліями страждає весь організм, оскільки вони викликають токсичні та алергічні реакції. Діти, у яких виявлені лямблії, частіше хворіють на хронічний бронхіт, бронхіальну астму, атопічний дерматит, респіраторні захворювання.

🪱 Токсокари - гельмінти, значно поширені серед собак. Потрапляючи до людського організму через брудні руки, токсокари осідають в печінці, легенях, серці, нирках, підшлунковій залозі, очах та інших органах і тканинах. Періодично личинки можуть переноситися кров’ю з одних органів до інших, що призводить до зміни клінічних проявів та значно ускладнює діагностику захворювання.

👩‍⚕ Більшість глистяних інвазій є більш небезпечними для дітей, ніж для дорослих. Саме тому «Астра-Діа» розробила спеціальну пропозицію цього літа. Акція «Стоп паразити» - 50% знижка на виявлення гельмінтів у дитячому організмі:

✅ Аскариди - 80 грн.

✅ Лямблії - 80 грн.

✅ Токсокари - 75 грн.

Скористайтесь нашою пропозицією, аби швидко та ефективно діагностувати захворювання у дитини!

Акція діє з 31.07 до 31.08.

Ми допомагаємо лікарям, лікарі допомагають Вам!

Знижка на пакетні програми діагностики

Детальніше