294461060 5371903139520213 8591517788139714518 n

Безперервна адаптація та нові знання

18.07.2022

Ведення бізнесу в нових умовах нашого сьогодення - це процес безперервної адаптації. Навіть ті компанії, що працюють на ринку десятки років і досягли певного успіху, зараз переживають час переломних змін та змушені перебудовувати бізнес-процеси, зумовлені вимогами часу. Саме тому зараз, як ніколи раніше, актуальними є такі заходи, як Go-Adapt Business Forum, що днями відбувся в Ужгороді для 50 українських. Захід організували Дія.Бізнес І Ужгород спільно з Міжнародною організацією з міграції IOM Ukraine.

Взяли участь у Go-Adapt Business Forum і представники АСТРА-ДІА: медичний директор Marina Smiianova, HR-директор Марія Рущак та digital-маркетолог Robert Huray. “Для нас такі заходи - це, передусім, обмін досвідом та “прокачка” власних знань та бачень. З досвіду ми переконалися: тільки в процесі живої комунікації з людьми, які на одній хвилі, народжуються ефективні рішення та підходи. Чудовий захід, дякуємо організаторам за запрошення”, - ділиться своїми враженнями Марія Рущак.

Це були 8 годин надзвичайно ефективного та змістовного інтенсиву для мікро-, малого та середнього бізнесу від провідних експертів у галузі маркетингу, масштабування, продажів, автоматизації бізнес-процесів та експорту. Лекторій був доповнений тренінгом для підвищення навичок аналізу власного бізнесу.

Знижка на пакетні програми діагностики

Детальніше