285803745 5244085365635325 2450305592589481023 n

День захисту дітей на Театральні площі

02.06.2022

Як ми й анонсували, у День захисту дітей на Театральній площі в Ужгороді відбулось чудове дитяче свято. Цього разу, крім традиційних розваг для малечі, додалася нова ідея - встановити рекорд України, забравши разом найбільшу кількість дитячих малюнків та листівок для військових на фронті. І діткам це вдалося: нарахували майже 4 тисячі дитячих робіт! А ще просто на площі діти разом написали нашим воїнам спільного листа, що розтягнувся на кілька десятків метрів!

Виступи творчих та танцювальних колективів, безліч різноманітних активностей для діток будь-якого віку, частування та розваги, - свято вдалося на славу. А от про дитяче здоров’я дбати слід і в будні, і в святкові дні. Тож, усі охочі мали можливість пройти безкоштовні експрес-дослідження у наметі «Астра -Діа» просто посеред свята.

Ми з радістю стали головним партнером цього свята, поруч із іншими: БФ «Серце до серця Закарпаття», Департамент освіти та науки, молоді та спорту ОДА, Патрульна поліція Закарпатської області, Департамент національностей, культури та релігії ОДА, Молодіжний координаційний центр лідерів Закарпаття "Нова генерація" , жіноча ініціатива «НАШ ХІД», ГО «Волонтери Ужгорода», Студія музичного розвитку "Перший крок", ГО « Зелений Варош ».

Велика подяка за організацію, допомогу та всебічну підтримку головному волонтеру Uzhhorod Humanitarian Center - секретарю міської ради Арсену Мелкумяну та директору Центру Robert Huray .

Знаємо, що попереду в наших діток ще багато чудових свят під безхмарним, мирним небом! Все буде Україна!

Знижка на пакетні програми діагностики

Детальніше