39020025 1914287805281781 147923277879181312 n

Дослідження на Helicobacter pylori

15.08.2018

Майже усі патології шлунку спричиняє бактерія під назвою Helicobacter pylori, яка живе на стінках шлунку та дванадцятиперсної кишки і призводить до запальних процесів. Більшість бактерій гине у кислому середовищі, проте Helicobacter pylori прекрасно пристосовується до нього і пересувається по внутрішніх органах за допомогою джгутиків на поверхні.

Аналіз на виявлення антитіл до Helicobacter pylori IgG класу (кількісне визначення!!!) - це ефективний спосіб діагностики шлункових патологій. Ці антитіла починають вироблятися через 3 - 4 тижні після інфікування. Крім того, якщо результати видаються в кількісних одиницях (U/ml), то такий аналіз можна викоритовувати для оцінки ерадикації (знищення) Helicobacter pylori в процесі лікування. Виявлення антитіл до Helicobacter pylori IgМ (якісно) класу вкаже на гострий перебіг захворювання. Виявлення ж антигенів Helicobacter pylori в калі чи ДНК цієї бактерії - напряму вказує на наявність збудника в організмі.

Лабораторія АСТРА-ДІА пропонує:
* аналіз на антитіла Helicobacter pylori IgG (кількісне визначення!), який виконується протягом 1-2 днів, вартість аналізу - 120 грн.
*аналіз на антитіла Helicobacter pylori IgM (якісне визначення), який виконується протягом 2-3 днів, вартість аналізу - 130 грн.
*виявлення антигенів Helicobacter pylori у зразках фекалій (СТУЛ-ТЕСТ), виконується протягом 1-2 днів, вартість аналізу - 230 грн
*Аналіз на H. pylori, якісне визначення ДНК методом ПЛР (кал, біоптат слизової шлунка), виконується протягом 5- 7 днів, вартість аналізу - 350 грн

Нагадуємо! Якісні, високотехнологічні лабораторні дослідження нашої медичної лабораторії завжди на сторожі правильного діагнозу.

Ми допомагаємо лікарям, лікарі допомагають Вам!
Бережіть своє здоров'я!

Знижка на пакетні програми діагностики

Детальніше