Оформлення онлайн замовлення на сайті тимчасово неможливе. Просимо вибачення за незручності!

Детальніше
376873082 853688819595591 1036670445630709032 n

Гінекологічне здоров'я: на що звернути увагу?

11.09.2023

Гінекологічне здоров’я — це той аспект життя жінки, який не можна ігнорувати. Починати його контролювати слід із дитячого віку, а особливу увагу приділяти — з початку статевого дозрівання дівчинки.

Ось основні моменти, на які слід звертати увагу для збереження гінекологічного здоров’я:

🌸 Профілактика розвитку гінекологічних захворювань. При появі будь-яких симптомів необхідно звертатися до лікаря-гінеколога для проведення діагностики та визначення подальшої стратегії лікування.

🌸 Ретельна інтимна гігієна. Вона має включати не тільки догляд за статевими органами й тілом загалом, але й захист при статевих контактах.

🌸 Відновлення після вагітності та пологів. Після народження дитини жінка повинна звернути увагу на процес відновлення репродуктивної системи та провести планове обстеження у лікаря-гінеколога. Зокрема, необхідно контролювати вагіну, стан молочних залоз, підтримувати гормональний баланс та відновлювати м’язовий тонус.

🌸 Планування вагітності. При цьому важливо дотримуватися здорового способу життя та провести комплексне обстеження, щоб виключити можливі захворювання, що можуть вплинути на перебіг вагітності. Також необхідно обговорити з лікарем-гінекологом можливість прийняття вітамінних комплексів та інших препаратів для забезпечення здорового перебігу вагітності.

Знижка на пакетні програми діагностики

Детальніше