42996893 1980187218691839 6833729285073666048 n

Харчова непереносимість

03.10.2018

Надмірна вага та ожиріння. Головний біль, мігрень та незадовільне загальне самопочуття. Біль у животі, діарея, метеоризм, нудота. Якщо ці проблеми непокоять вас постійно, будьте впевнені: так ваш організм сигналізує про невідповідність харчування його потребам. Можливо, має місце класична (IgE) чи сповільнена (IgG) харчова алергія, або ж харчова непереносимість.

Дізнатися більше про індивідуальні харчові потреби допоможе концепція ImuPro. В її основі - наукові розробки провідних європейських фахівців у галузі здорового харчування. У чому вона полягає:
⭕ детальний розгорнутий аналіз крові на IgG харчову алергію
⭕ розробка індивідуальних рекомендацій із харчування

Ознайомитись з цінами та терміном виконання можна за посиланням ►https://goo.gl/mGDaUe

Скринінг ImuPro - це надійний діагностичний тест (ELISA), що має 3 рівня:
⭕ Мінімальний. Тестуються 22 харчові продукти. Дозволяє визначити, чи є у вас схильність до харчової алергії загалом. Виключно діагностичне обстеження без розробки рекомендацій.
⭕ Мінімальний + забезпечує тестування 44 харчових продукти, такі як молоко, яйця та крупи. Після того, як визначено підвищені рівні IgG до певних продуктів, доцільно пройти розширення тестування, повний скринінг
⭕ Повний. При повному ImuPro скринінгу тестування проходять близько 270 продуктів. Крім типових видів м'яса, овочів та фруктів, злаків, молока і яєць тестуються їх альтернативи та екзотичні продукти, а також спеції, чай, кава, вино, загусники та консерванти. В результаті ви отримуєте індивідуальну концепцію здорового харчування, розроблену на основі дослідження саме вашого організму. 


Фахівці лабораторії "Астра-Діа" з радістю нададуть вам більш детальні інформацію про діагностичну концепцію ImuPro та підберуть дослідження, актуальне саме для вас. 
Якість харчування - це перший крок до якості життя!
Дбайте про себе й довіряйте своє здоров'я професіоналам!

Якісні, високотехнологічні лабораторні дослідження нашої медичної лабораторії завжди на сторожі правильного діагнозу.

Ми допомагаємо лікарям, лікарі допомагають Вам!
Будьте обізнаними, аби бути здоровими!

За додатковою інформацією звертайтесь по :
0312 64 46 75;
067 312 66 69;
050 338 17 48.

Знижка на пакетні програми діагностики

Детальніше