News astra

Команда Астра-Діа долучилася до чудового патріотичного забігу - «Шаную воїнів, біжу за героїв України»

30.08.2022

Минулих вихідних команда “Астра-Діа” долучилася до чудового заходу - патріотичного забігу «Шаную воїнів, біжу за героїв України». Марафон об’єднав колишніх і нинішніх військовослужбовців, волонтерів, активну та свідому молодь у прагненні підтримати наших захисників.

“Астра-Діа” стала і партнером заходу, і безпосереднім учасником: діджитал-маркетолог Роберт Гурай та керівник відділу по роботі з клієнтами Роман Завадяк пробігли дистанцію марафону 2 і 6 км. А команда наших спеціалістів проводила огляди та консультації для всіх охочих.

Для учасників забігу ми підготували приємний сюрприз: кожен отримав дисконт на скринінгові комплекси лабораторних досліджень загального стану організму і різних патологій. А на додачу було роздано сотні пляшок води від “Астра-Діа”. Після подолання дистанції учасники могли проконтролювати свій стан - виміряти рівень глюкози та артеріальний тиск.

“Астра-Діа” завжди радо підтримує ініціативу проведення подібних заходів. Наша мотивація проста: ми маємо активну державну позицію, ведемо самі й усіляко підтримуємо соціально відповідальний бізнес. Ми були, є й будемо готові допомагати та підтримувати наших воїнів, волонтерів та всіх тих, хто захищає нашу країну та виборює мир для всіх нас. Все буде Україна!

Знижка на пакетні програми діагностики

Детальніше