%d0%9a%d0%be%d0%bd%d1%84%d0%b5%d1%80%d0%b5%d0%bd%d1%86%d1%96%d1%8f %d1%83 %d0%bc. %d0%a2%d1%8f%d1%87%d1%96%d0%b2

Команда «Астра-Діа» взяла участь у виїзній конференції у м. Тячів ❤️

15.10.2024

Дякуємо Закарпатська Ендоклініка, зокрема талановитій генеральній директорці цієї клініки, Олексик Ользі Томівні, за організацію заходу на найвищому рівні. Ця важлива подія об’єднала фахівців краю і була також проведена за підтримки «Асоціації лікарів ендокринологів та лікарів превентивної медицини Карпатського регіону».

Під час конференції обговорювалися особливості роботи з пацієнтами, хворими на цукровий діабет. Завдяки залученості різних спеціалістів охоплено всі етапи: від діагностики до лікування.

✅ Olga Oleksyk, к.м.н., голова ГО «CREA», генеральна директорка ТОВ «Закарпатська Ендоклініка», завідувачка відділення ендокринології КНП «Закарпатська обласна лікарня ім. А. Новака» Закарпатської обласної ради, експерт департаменту охорони здоров’я Закарпатської ОДА, лікар-ендокринолог, представила доповідді на такі теми: «Доцільність раннього призначення інсулінотерапії у пацієнтів з цукровим діабетом: місце аналогів та генно-інженерних інсулінів», «Кардіометаболічний пацієнт. Лікуємо чи очікуємо?».

✅ Виконавча директорка ПП «Астра-Діа», Марина Сміянова, виступала з доповіддю про важливість ранньої лабораторної діагностики. Також вона розповіла про виконання тестів з навантаженням та правильну інтерпретацію показників, особливо серед груп ризику по цукровому діабеті.

✅ Також цікаві доповіді представили наші колеги. Валерій Беляєв, к.м.н., доцент кафедри хірургічних дисциплін факультету післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки ДВНЗ «УжНУ», головний лікар «Закарпатського центру мікрохірургії ока», лікар-офтальмолог, розповів про сучасний підхід до діагностики та лікування пацієнтів з діабетичним ураженням очей.

✅ Професор, д.м.н., заслужений діяч науки і техніки України, завідувачка клінічним відділом ДУ «Інститут проблем ендокринної патології ім. В. Я. Данилевського НАМНУ», лікар-ендокринолог, дитячий ендокринолог — Хижняк Оксана Олегівна, представила доповідь на тему: «Сучасна фармакотерапія цукрового діабету 2 типу: роль метформіну згідно останніх настанов та рекомендацій».

✅ А доцент кафедри внутрішньої медицини медичного факультету 2, ДВНЗ «УжНУ», к.м.н. (PhD), лікар-терапевт, гастроентеролог-дієтолог — Опаленик Світлана Михайлівна, розповіла про новітні методи діагностики та основні патогенетичні аспекти лікування пацієнтів з порушенням вуглеводного обміну.

Також захід відвідали й інші фахівці «Астра-Діа», серед яких Вікторія Тимчак, Марія Рущак та Габорець Тетяна.

Дякуємо всім, хто долучився до конференції. Продовжуємо розвивати українську медицину разом!

Контакт-центр:

☎️ 0 800 35 52 36

Наш сайт:

🌐 astra-dia.ua