Оформлення онлайн замовлення на сайті тимчасово неможливе. Просимо вибачення за незручності!

Детальніше
386233622 868001248164348 2706111599027041741 n

Конференція на тему «Метаболічні розлади у фокусі превентивної медичної допомоги».

03.10.2023

Найбільша цінність – це здоров’я! Підтримувати та примножувати його - головне завдання лікарів, а співпраця між медиками тільки сприяє цьому.

Днями в Ужгороді за ініціативи приватного ендокринологічного медичного центру Закарпатська Ендоклініка відбулася конференція на тему «Метаболічні розлади у фокусі превентивної медичної допомоги».

Цей захід було організовано для сімейних лікарів, терапевтів, лікарів-ендокринологів, гастроентерологів і дієтологів.

Обговорили актуальні питання щодо діагностики та лікування цукрового діабету, серцевої недостатності та хронічної хвороби нирок, йододефіцитних станів у різному віці тощо. Більшість спікерів - фахівці медичного центру «Закарпатська Ендоклініка».

Зокрема, із цікавою та актуальною доповіддю на тему «Цукровий діабет 2 типу: алгоритми діагностики та лікування» виступила лікар-ендокринолог вищої категорії, завідувачка відділення ендокринології обласної лікарні ім. А. Новака, експерт з ДОЗ Закарпатської ОДА, к.м.н., доцент Olga Oleksyk.

А від «Астра-Діа» на тему «Роль вітаміну D при захворюваннях ШКТ. Погляд гастроентеролога» виступила лікар-терапевт, гастроентеролог-дієтолог, PhD, доцент кафедри внутрішньої медицини УжНУ Світлана Опаленик.

Приємно було зустріти на конференції лікаря-ендокринолога Товтин Надію Василівну, яка з самого початку роботи лабораторії «Астра-Діа» одна з перших підтримувала наш заклад своєю довірою.

Закарпатська мережева медична лабораторія «Астра-Діа» долучилася до заходу, як партнер. Дякуємо медичному центру «Закарпатська Ендоклініка» за організацію заходу. Переконані, що якісна співпраця медиків забезпечує ефективний контроль за здоров’ям населення.

Знижка на пакетні програми діагностики

Детальніше