39734936 1926597014050860 8166319845881675776 n

КОРИСНО ЗНАТИ

23.08.2018

Імунітет (стійкість організму до інфекцій, бактерій, вірусів та інших хвороботворних агентів) дорослої людини формується в дитинстві й на все життя визначає нашу здатність протистояти хворобам.

Імунологи наполягають: зміцнювати імунітет дитини медичними препаратами припустимо виключно за призначенням лікаря. А от правильне, збагачене вітамінами, харчування - це дієвий інструмент для усіх - від немовлят до підлітків.

Тож яким має бути дитячий раціон для активізації імунних силораганізму?

Найкращі продукти для підвищення імунітету:
✅молоко
✅кефір і йогурт
✅яблука
✅морква
✅мед
✅буряк
✅зелень петрушки
✅морська риба
✅індичка
✅пшенична крупа
✅цибуля і часник.

Всі ці продукти багаті на вітаміни та амінокислоти, які безпосередньо беруть участь у формуванні захисних реакцій та всього організму в цілому.

Вживати їх можна тільки свіжими, при цьому не потрібно дитину перегодовувати: для дитячого організму це дуже шкідливо. Харчування має бути частим і невеликими порціями. Дуже важливо багато пити, для цього прекрасно підійдуть напої з додаванням цитрусових, шипшини, меду, молока.

Особливу увагу потрібно приділити продуктам з підвищеним вмістом вітаміну С. Адже, при достатній забезпеченості цим вітаміном, в організмі виробляються лімфоцити і інтерферон в потрібній кількості що допомагає ефективно протистояти захворюванням.

Також, встановлено, що вітамін С зупиняє ріст ракових клітин, а також захищає організм від вірусних і бактеріальних інфекцій.

Для дітей з ослабленим імунітетом при годуванні корисно створювати помірну різницю температур: горло до них пристосовується і стає менш чутливим до переохолодження.

Бережіть та гартуйте своїх дітей! Будьте сильними та здоровими!

І пам'ятайте! Якісні, високотехнологічні дослідження нашої медичної лабораторії завжди на сторожі правильного діагнозу.

Ми допомагаємо лікарям, лікарі допомагають Вам!

За додатковою інформацією звертайтесь по 📞:
0312 64 46 75;
067 312 66 69;
050 338 17 48.

Знижка на пакетні програми діагностики

Детальніше