80394252 2745105392200014 8244481202627543040 o

Останні дні року - час робити підсумки та аналізувати пройдений шлях.

29.12.2019

Із власного досвіду ми знаємо, що робота великого підприємтсва, медичного закладу із чисельним персоналом, багатьма відділеннями по всій області та високими вимогами до послуг, що надаються, - не буває простою та безпроблемною. Однак, колектив «Астра-Діа» має, що згадати про 2019-й.

Передусім, ми дбаємо про кваліфікацію нашого персоналу, тому саме в це інвестуємо час і сили: кілька регіональних навчальних конференцій для медсестер; всеукраїнські та міжнародні навчальні заходи та робочі поїздки з обміну досвідом (Угорщина, Китай); кілька бізнес-конференцій «Бізнес-Прорив», постійним партнером якого є ПП «Астра-Діа» - далеко не повний перелік наших зусиль для того, аби бути в авангарді наукового та бізнесового життя.

За рік лабораторія значно розширилася: нам вдалося відкрити 7 додаткових нових, сучасних відділень у Мукачеві, Сваляві, Берегові, Іршаві, Тячеві та Рахові, Великому Бичкові, зробивши наші послуги ще більш доступними для закарпатців.

Якість та оперативність лабораторної діагностики у великій мірі залежить від технічного оснащення, яке слід постійно оновлювати. Протягом року ми оновили технічну базу наших відділень коагулометром SYSMEX CS2000i, аналізатором Alifax PN 20 - апаратом для вимірювання ШОЕ за Вестергреном, аналізатором електролітів крові E-Lyte, ротором-шейкером для алергопроб Biosan MR12 та іншими приладами і допоміжним обладнанням.

Для того, щоб бути ще більш мобільними та перевозити біоматеріал та розхідні матеріали по області ми придбали для потреб лабораторії черговий новий транспортний автомобіль Fiat Ducato Professional.

«Астра-Діа» завжди працювала і розвивалася на благо нашого краю, тому нам надзвичайно приємно було отримати кілька важливих для нас відзнак за нашу працю від місцевої влади, а також подяку від Асоціації платників податків за внесок у наповнення бюджету.

Але, звісно, головне наше досягнення - це довіра наших клієнтів, яку ми бачимо з їх кількості: за рік в «Астра-Діа» звернулися тисячі клієнтів, успішно проведено сотні тисяч досліджень. Співпраця з приватними та державними медичними закладами постійно набирає обертів, адже завдяки широкому спектру лабораторних досліджень ми маємо можливість швидко виконати будь-яке лабораторне дослідження.

Таким був рік, що минає, для ПП «Астра-Діа». Успіх нашої компанії базується на постійній роботі над собою, прагненні змін на краще та самовдосконаленні. Ми завершуємо 2019 рік із почуттям вдячності за вашу довіру, твердою вірою у свої сили та чіткими планами на прийдешній рік. Дякуємо Вам за всебічну підтримку та бажаємо найголовнішого - міцного здоров’я!

Знижка на пакетні програми діагностики

Детальніше