Astra2

Підприємство "Астра-Діа" мало честь стати частиною Національного бізнес-рейтингу та отримати звання "Лідера року-2018"!

12.10.2018

Високі стандарти ведення бізнесу - це невід'ємна частина будь-якого прогресивного суспільства. В Україні ось уже 14 років ці стандарти відзначає Національний бізнес-рейтинг, найавторитетніше джерело оцінки підприємств та підприємців.

Більшості з нас про НБР відомо завдяки програмі "Лідер року". Вона визначає провідні підприємства у різних сферах економіки, які досягли значних фінансових успіхів 
і здобули довіру партнерів та споживачів.

Почесним званням «Лідер року» відзначаються ті компанії, що увійшли в топ галузевого рейтингу за результатами аналізу фінансово-економічних показників.

Нам приємно відзначити, що підприємство "Астра-Діа" мало честь стати частиною Національного бізнес-рейтингу та отримати звання "Лідера року-2018"!

Крім того, національний сертифікат "Керівник року 2018", що вручається за значний внесок у робочий процес, старанність і раціоналізм, отримала генеральний директор ПП "Астра-Діа" Неля Миколаївна Лазар ( Неля Лазар (Nelya Lazar)).

Для нас ці почесні нагороди - це безумовний показник нашої ефективної діяльності, але передусім - це свідчення Вашої довіри як наших клієнтів! Ми працюємо для Вас і саме Ви надихаєте нас на підкорення нових висот!

ПАМ`ЯТАЙТЕ! Якісні, високотехнологічні лабораторні дослідження нашої медичної лабораторії завжди на сторожі правильного діагнозу.

Ми допомагаємо лікарям, лікарі допомагають Вам!
За додатковою інформацією звертайтесь по :
0312 64 46 75;
067 312 66 69;
050 338 17 48.

Знижка на пакетні програми діагностики

Детальніше