Оформлення онлайн замовлення на сайті тимчасово неможливе. Просимо вибачення за незручності!

Детальніше
415030727 921584362806036 1619785619493148921 n

Підсумки року

30.12.2023

2023-й добігає кінця. Озираючись назад, кожен погодиться: це був рік випробувань та викликів — для всіх нас. Та, попри все, дуже важливо на порозі нового року підбити підсумки та збудувати плани на майбутнє.

Для лабораторії “Астра-Діа” цей рік пройшов у невтомній праці, яка дала свої плоди. Ми відкрили 5 нових відділень, усього їх наразі 50 по всій області, а це значить — ще більше закарпатців тепер мають доступ до якісних послуг із лабораторної діагностики. Дбаючи не лише про клієнтів, а й про нашу команду, ми створюємо нові робочі місця: зараз колектив “Астра-Діа” налічує 240 працівників. Прагнемо створювати для них найкращі умови, тому для комфортної роботи на початку літа відкрили новий, просторий та сучасний адміністративний офіс. Ми наповнюємо місцевий бюджет, робимо свій внесок у розвиток краю.

Надзвичайного значення команда “Астра-Діа” цього року надавала благодійності. Долучаючись до всіх можливих зборів, аукціонів та акцій на користь ЗСУ, донатили на потреби військових у територіальних громадах, а також організували та взяли участь у низці соціально-просвітницьких заходів у партнерстві з фондом Благодійний Фонд "Карітас Закарпаття", ВОНА хаб. Ужгород, проєктом «Жінки, що змінюють світ», Молодіжний координаційний центр "Нова генерація України" тощо.

Ми продовжили і зміцнили співпрацю із десятками медичних закладів Закарпаття задля того, аби їх пацієнти завжди мали доступ до якісної лабораторної діагностики та отримували належний сервіс. Крім того, ми провели 15 круглих столів з лікарями різних напрямків з усього Закарпаття щодо сучасної лабораторної діагностики актуальних захворювань.

З ініціативи “Астра-Діа” та за нашої участі відбулися конференції: «Впровадження пренатальної діагностики за програмою Астрая», «Клінічна інтерпретація еритроцитарних показників гематологічного аналізатора для діагностики анемій», « Лабораторні інструменти діагностики захворювань кишково- шлункового тракту» тощо.

Цього року ми продовжували шлях вдосконалення та експертного підтвердження якості наших послуг. Наша лабораторія отримала міжнародний сертифікат якості RIQAS, пройшла міжнародний зовнішній контроль якості PREVECAL, програму EQAS та Охматдит. Зараз ми в процесі впровадження та підготовки до акредитації лабораторного центру на відповідність вимогам ДСТУ EN ISO 15189:2022, що стане гарантом компетентності лабораторії та результатів проведених нами досліджень.

Особливо знаковим для нас 2023-й став тому, що цього року “Астра-Діа” відзначила своє 15-річчя. В умовах високої конкуренції 15 років на ринку медичних послуг — це значний показник, і він свідчить про величезний кредит довіри наших клієнтів, який ми, маємо надію, повністю виправдовуємо.

Тож, із легким серцем відпускаємо 2023-й, рік, що наблизив нас до Перемоги. Дякуємо долі, вищим силам та, безумовно, нашим захисникам за все, що в ньому було. З надією дивимось у майбутнє й зустрічаємо новий 2024 рік! 🎄🇺🇦

Знижка на пакетні програми діагностики

Детальніше