277463760 5069129633130900 8952870624653753688 n

Рекомендовані дослідження при чоловічих проблемах

30.03.2022

Чи знали ви, що чоловіча репродуктивна система більш вразлива до дії шкідливих факторів зовнішнього середовища, ніж жіноча? Ось чому чоловікам слід приділяти належну увагу власному здоров’ю, особливо коли йдеться про репродуктивну функцію.

Ось основні показники чоловічого здоров’я, які необхідно контролювати після 40 років:

  • Простат-специфічний антиген (ПСА) - це маркер тканини простати. Маркер ПСА на сьогодні є найбільш ефективним лабораторним тестом для виявлення раку передміхурової залози.
  • Тестостерон - головний статевий гормон чоловіків, що виконує ряд найважливіших функцій, зокрема - регулює чоловічу фертильність і відповідає за статеве дозрівання. Зміна рівня цього гормону і у жінок, і у чоловіків може говорити про ряд серйозних порушень.
  • Урогенітальні інфекції (мікоплазмоз, уреаплазмоз, хламідіоз, цитомегаловірус, герпес та ін.) є особливо небезпечними, тому що можуть тривати безсимптомно. Аналіз на урогенітальні інфекції допомагає своєчасно діагностувати захворювання, що передаються статевим шляхом, і значно підвищує шанси на позитивний результат лікування.


Ці дослідження, а також скринінгові пакети “Здоров’я чоловіка” та “Здоров’я чоловіка 50+” - пропонує лабораторія «Астра Діа». А контролем цих показників та діагностикою урогенітальних інфекцій, зокрема, займаються такі фахівці, як уролог та уролог-андролог.

Ми прагнемо допомогти лікарям, які найбільше постраждали внаслідок війни, втратили все, але не втратили надію і, як справжні фахівці своєї справи, надають якісні послуги в медичних закладах Закарпаття. Тому рекомендуємо звернутися до нового фахівця Закарпатської ендоклініки Endo Clinic - Едуарда Зарубіна, лікаря уролога - андролога вищої категорії з досвідом роботи понад 25 років. Він переїхав до Закарпаття з Маріуполя та готовий приймати пацієнтів.

В Закарпатська Ендоклініка можна отримати консультацію в лікаря щодо проблем з сечовивідними шляхами, еректильної дисфункції, чоловічим безпліддям та ряду інших питань. Крім того, лікар виконує УЗ-діагностику органів сечостатевої системи, органів черевної порожнини, лімфовузлів та м'яких тканин.

Знижка на пакетні програми діагностики

Детальніше