Tsistit

Думаєте це цистит? Як переконатись?

19.09.2018

Болі, проблеми з сечовипусканням, дискомфорт внизу живота - все це яскраво виражені ознаки гострого циститу. Запалення сечового міхура, яке лікарі найчастіше діагностують у холодну пору року, проявляє себе чіткими симптомами. Проте тільки їх недостатньо для остаточного діагнозу, він обов'язково має бути підтверджений результатами лабораторних досліджень.

Як правило, аналіз крові при циститі показує зростання кількості лейкоцитів та збільшення швидкості осідання еритроцитів.
Основним аналізом для діагностики циститу є бактеріологічне дослідження сечі (Бакпосів сечі), також здають додаткові. При наявному циститі сеча на вигляд каламутна. Підвищений рівень лейкоцитів у сечі свідчить про наявність запального процесу. А перевищена норма білка сигналізує про ураження нирок. Інші "сигнальні" показники - це кров та клітини епітелію в сечі, які також наявні при циститі.

Крім того, для встановлення діагнозу "гострий цистит" призначається аналіз сечі за Нечипоренком (вміст еритроцитів, лейкоцитів і циліндрів в одному мілілітрі сечі).

Лабораторія АСТРА-ДІА пропонує швидкі та якісні аналізи для успішної та своєчасної діагностики. Якщо ви та ваш лікар помітили перші ознаки циститу, наші фахівці запропонують вам виконати усі необхідні для цього дослідження - від аналізу крові до спеціалізованого аналізу сечі.

Будьте уважні до себе та довіряйте своє здоров'я професіоналам!

Завжди пам`ятайте! Якісні, високотехнологічні лабораторні дослідження нашої медично лабораторії завжди на сторожі правильного діагнозу.

Ми допомагаємо лікарям, лікарі допомагають Вам!
Будьте обізнаними, аби бути здоровими!


За додатковою інформацією звертайтесь по 📞:
0312 64 46 75;
067 312 66 69;
050 338 17 48

Знижка на пакетні програми діагностики

Детальніше