236473830 4326232240753980 6779228819351456639 n

Відкрито новий лабораторний центр “Астра-Діа” в Тячеві!

13.08.2021

Саме з цього мальовничого міста в 2008 році розпочалася діяльність нашого закладу. Півроку тому «Астра-Діа» відкрила новий лабораторний центр в Ужгороді, а вчора двері нашого закладу відчинилися в місті Тячів у новій лабораторії.

Ми перебуваємо в постійному розвитку, оновлюємо технічну базу та розширюємо спектр лабораторних досліджень. Тому лабораторія «Астра-Діа» в Тячеві розташована у комфортному, сучасному приміщенні, а підрозділи закладу облаштовані з дотриманням усіх норм.

Ми маємо родзинку в цьому приміщенні - це слянна, прозора стіна, відтепер наші пацієнти зможуть спостерігати за роботою в нашій сучасній лабораторії, ознайомитися з обладнанням, персоналом і бачити сам лабораторний процес. Ми намагаємося стати ще ближчими до наших клієнтів і декларуємо відкритість, а навзаєм отримуємо довіру і це найоловніше до чого ми прагнемо!

Підрозділ біохімічних, імунохімічних, гематологічних, загальноклінічних досліджень оснащені обладнанням світових лідерів лабораторної діагностики. Це - Roche, Siemens, Sysmex та ін.

Наразі в нас активно працюють 36 забірних пунктів та чотири лабораторні центри. Ми радо співпрацюємо з партнерами, медичним центрам, беремо участь в наукових дослідженнях. Крім того, ми маємо добре налагоджену логістику завдяки власному автотранспорту.

Відтепер завдяки розширеному спектру лабораторних послуг та більш потужній матеріально-технічній базі ми можемо гарантувати, що сервіс і якість наших послуг у місті Тячів будуть вищими.

За наші успіхи ми щиро дякуємо лікарям та мешканцям Тячівщини, з якими ми розпочинали свій шлях. Дякуємо вам і пам'ятайте: ми дбаємо про кожного!

Знижка на пакетні програми діагностики

Детальніше