Main

Відкриття медичної лабораторії «Астра-Діа»

09.02.2021

Дорогі друзі!

Ви вже знаєте про радісну новину в житті нашої медичної лабораторії «Астра-Діа»: 29 січня цьогоріч відбулося відкриття нашого нового медичного лабораторного центру!

Це та ж лабораторія, в якій виконуються загальноклінічні аналізи, але новий лабораторний центр особливий тим, що він має ряд трансформацій в багатьох напрямках.

По-перше, ми змінили локацію: тепер ми ще ближче до державного медичного закладу і при нагоді завжди можемо допомогти швидко виконати ті лабораторні дослідження, які не виконуються в міській лікарні.

По-друге, наші підрозділи виглядають більш сучасно завдяки масштабам і досконало пропрацьованому плануванню приміщень згідно з ДБН та іншими вимогами, до яких я залучила фахівців.

По-третє, в нашому центрі почало працювати нове обладнання, яке стало родзинкою і гордістю закладу. Це перша в Україні сучасна модульна система Cobas Pro виробництво Roshe - HITACHI (Японія). Під цей надсучасний, унікальний для України прилад нам довелося спеціально проєктувати приміщення. В цілому, тепер можна стверджувати, що ми не поступаємося рівнем жодній європейській лабораторії, тому що тепер ми використовуємо обладнання екстракласу від провідних світових лідерів лабораторної діагностики!

Загалом, на реалізацію проєкту, який мав декілька етапів, в нас пішло чимало часу. Були затримки з відкриттям насамперед пов’язані з карантинними обмеженнями, при яких ми змушені були завжди дещо відтермінувати. Але планомірна робота і хороша організація процесів дозволила нам без паніки, - але й не без хвилювань, - з повним розумінням відповідальності перед людьми, переносити обладнання, деякі медичні меблі та інші необхідні речі з діючої лабораторії в нову, не припиняючи роботу. Це було складно і я завдячую своїй команді! Бувало, ми всі працювали до пізньої ночі з розумінням, що інакше бути не може! Для мене це є доказом того, що ми не просто команда, ми - сім’я! Сім’я фахівців високого рівня, які свідомо і професійно виконують свою роботу.

Тепер ми розпочали реалізацію планів на цей рік. Маємо багато ідей, які є обговорені, затверджені і нам залишилося лише все детально пропрацювати, щоб втілити ці проєкти в життя нашого закладу. Ми пролонгуємо співпрацю з діючими установами, медичними центрами та державними медичними закладами. В період пандемії та підвищеного попиту на ПЛР-дослідження ми швидко та якісно виконуємо аналізи у власній бактеріологічній лабораторії з ПЛР-підрозділом.

Я щиро дякую всім колегам, керівникам клінік і державних установ, які долучилися до нашого свята, до відкриття надсучасного лабораторного центру на Закарпатті.

Для нас було великою честю участь у відкритті лабораторного центру регіонального менеджера Roshe Diagnostics Україна Ярослава Гржибовського, який ознайомив присутніх з приладами компанії Roshe, зокрема з новою аналітичною модульною системою Cobas Pro. Дякую Вам, пане Ярославе, що долучилися до проєкту та сприяли зеленому світлу у процесі перемовин між компаніями.

Також щиро дякую нашій колегині та майстрині (Росана Туровций) за неперевершені смаколики, та солодкі подарунки! Щиро дякую своїм дорогим колегам за велику і відповідальну працю!

Особлива подяка своїй дорогій партнерці по бізнесу та подрузі Лариса Донцова

за порозуміння та велике бажання бути найкращими та найпотужнішими! З Божою допомогою тільки вперед, тому що ми інакше не вміємо!❤️

Бажаю здоров’я всім мешканцям Закарпаття і запевняю: найголовніше для нас - ваш добробут та здоров’я!

З повагою до всіх генеральний директор ПП «Астра-Діа» Неля Лазар

Знижка на пакетні програми діагностики

Детальніше