Main hotos

Знайомтесь!

23.12.2021

Лабораторний центр АСТРА-ДІА, який знаходиться в місті Ужгород по вул.Грибоєдова, 25.
Це унікальне місце, бо в ньому в буквальному сенсі слова «кипить інтелектуальна робота»!

✨Всі лабораторні процеси ретельно контролюються завдяки автоматизації із застосуванням лабораторно-інформаційної системи (ЛІС)
✨Апаратура найкращих світових лідерів лабораторної діагностики якісно виконує запрограмовану задачу
✨Мої колеги відповідально виконують лабораторні дослідження знаючи, що працюють не тільки з біоматеріалом, а несуть повну відповідальність за здоров’я людей. Високий рівень професійності та постійне бажання самовдосконалюватися - є приоритетом для моїх колег.

Відвідуючи заклад, я наперед планую роботу в одному з підрозділів, щоб мати достатньо часу для власного спостереження, щоб бути в курсі подій та провести коротку нараду між робочим процесом.

Підрозділ імунологічних досліджень займає два кабінети, один з яких містить передбокс. Саме в цьому кабінеті виконуються дослідження на інфекції методом ІФА. Це переважно аналізи на антитіла до COVID 19 та інші інфекції. В іншому кабінеті виконуються різноманітні аналізи на алергопроби, аутоімунну діагностику та інші аналіти.

Чудова керівниця підрозділу - Ірина Величко, яка стоїть на світлині праворуч і мої колегині — тішусь, що завжди можу продуктивно обговорити будь-яку робочу проблему!

Як добре знати свою справу і бути на одній хвилі зі своїм колективом.

Дякую вам за відповідальну працю, мої дорогі красуні.

Знижка на пакетні програми діагностики

Детальніше